Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Eina de resolució de problemes d'ads.txt

Ads.txt ajuda a garantir que l'espai publicitari només es vengui a través de venedors (p. ex., AdSense) que hàgiu identificat com a autoritzats. Els anunciants que utilitzen alguns dels nostres productes d'anuncis per comprar espai publicitari als llocs web d'editors ara tenen l'opció de només fer ofertes per a l'inventari de venedors classificats com a autoritzats mitjançant ads.txt.

Per garantir que els anunciants potencials puguin continuar fent ofertes per al vostre espai publicitari, és important crear i publicar un fitxer ads.txt en tots els vostres llocs web.

Abans de començar

Hi ha un parell de vídeos de YouTube sobre ads.txt que us poden resultar útils:

Identificar el problema

Si teniu problemes amb el fitxer ads.txt, seguiu els passos que s'indiquen a continuació i seleccioneu les respostes que descriguin millor la vostra situació.

Quin problema teniu?