Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Handleiding voor advertentieweergavelimieten (AdSense)

U bent nu ingelogd als .

Dit e-mailadres is gekoppeld aan het AdSense-account .

U kunt deze handleiding gebruiken om:

• meer informatie te krijgen over limieten voor advertentieweergave,
  • te begrijpen wat u moet doen als u een limiet voor advertentieweergave heeft en hoe u dit kunt voorkomen,
  • problemen met deze limieten op te lossen.

Hoelang wordt de limiet voor advertentieweergave gehandhaafd?

Doorgaans hebben uitgevers minder dan 30 dagen te maken met een dergelijke limiet, maar in sommige gevallen kan het langer duren.

Hoe werkt een limiet voor advertentieweergave?

We beoordelen en updaten de limiet voor advertentieweergave voor een account automatisch wanneer we het verkeer monitoren en evalueren. Als we problemen ontdekken nadat we een limiet hebben opgeheven of als we niet genoeg informatie hebben voor de evaluatie, moeten we de limiet mogelijk herstellen terwijl we de app verder evalueren.

Hoe kunt u voorkomen dat limieten voor advertentieweergave worden gehandhaafd?

Lees ons Programmabeleid en de Algemene voorwaarden van AdSense voor meer informatie.

V1. Welke van deze meldingen ziet u in het Beleidscentrum?