Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Fejlfinding ifm. fald i indtjeningen

Identificer det problem, der forårsagede faldet i indtjeningen

Det første, som du skal gøre, når du skal finde frem til årsagen til et fald i indtjeningen, er at finde ud af, hvilke metrics der har størst betydning for din indtjening. Omsætningen påvirkes af flere faktorer, men generelt set er de vigtigste metrics: pris pr. klik (CPC, cost-per-click), CTR og eksponeringer. Du kan se disse metrics på siden Rapporter på din AdSense-konto.

Is your Google AdSense revenue declining?

1. Gennemgå historikken for din konto. Opret en ny rapport, og udvid datointervallet til de seneste tre måneder som minimum for at identificere tendenser eller specifikke problemer.

2. Se, hvilke ændringer du har foretaget på din konto, og hvornår du har foretaget dem. Dette vil hjælpe dig med at forstå årsagen til faldet i omsætningen.

3. Når du har bekræftet datoen for afvisningen, kan du komme i gang med at finde årsagen til problemet. Du kan f.eks. tjekke, hvilken platform din omsætning faldt på. Hvis du kan se, at faldet kun har fundet sted på mobilenheder, kan det skyldes, at der har været en dårlig implementering af annoncerne, ændringer på dit mobilwebsite eller en lav sidehastighed osv.

4. Føj metrics for CTR, CPC og eksponeringer til din rapport, så du bedre kan se, hvilken metric der rent faktisk har forårsaget faldet. Omsætningen beregnes ved at gange CPC, CTR og eksponeringer. En ændring i en af disse metrics aktiverer en ændring i din samlede omsætning. Se, hvilken metric der har en tendens, der minder om din omsætning.

Bemærk! Vi anbefaler, at du udfører alle trinene i denne vejledning for at finde ud af, hvad der har forårsaget faldet i indtjeningen. Du skal kun kontakte Support-teamet, hvis dine metrics er faldet betydeligt, eller du har oplevet en nedadgående tendens i mere end en uge.

Næste trin: Indtjeningen falder på grund af CPC.