Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Veiledning til AdSense

Veiledning til AdSense

Google AdSense-logo

Vil du tjene ekstra på nettstedet ditt med Google AdSense? Disse veiledningene gir en kort innføring i verktøyet, slik at du raskt kan få inntekter ved å vise relevante og engasjerende annonser ved siden av innholdet ditt på nettet. Det er bare å sette i gang!

Illustrasjon av en person foran en dataskjerm, som representerer Discover.

Utforsk: Dette bør du vite før du registrerer deg for AdSense

Er du interessert i å vise annonser med AdSense? Vi tilbyr nyttige ressurser – artikler, videoer og annet – for å hjelpe deg i gang.

Illustrasjon som viser hvordan du oppretter og aktiverer en AdSense-konto.

Registrer deg: Opprett og aktiver AdSense-kontoen din

Er du klar til å bli med i AdSense? Konfigurer en AdSense-konto ved å følge denne enkle framgangsmåten.

Illustrasjon som viser starttidspunktet.

Sett i gang: Få de første annonsene publisert på nettstedet ditt

Er du klar til å begynne å vise annonser? Finn ut hvordan du konfigurerer automatiske annonser på nettstedet ditt.

Illustrasjon av en person som er koblet til en datamaskin, som representerer inntekter

Tjen penger: Konfigurer betalinger i kontoen din

Lurer du på når du får betalt? Sørg for at du er klar til å motta den første AdSense-betalingen.

Illustrasjon som viser Optimize, sporingstips og hvordan du kan øke annonseinntektene.

Optimalisering: Tips til sporing og forbedring av annonseinntektene

Har du opparbeidet deg litt erfaring med AdSense? Finn ut hvordan du kan komme enda lenger med AdSense.