Rapportering

Om resultatoversikten

Resultatoversikten er en forhåndslaget standardrapport levert av AdSense. I denne rapporten ser du de totale inntektene dine inndelt etter dato. Den kan brukes som en frittstående rapport, eller du kan gjøre endringer i de tilhørende oversiktene, beregningene og filtrene, og lagre den som en ny rapport.

Merk: Rapporteringsdata er begrenset til data fra de siste tre årene og omfatter ikke data fra YouTube eller AdMob. Finn ut mer om endringene i rapporteringsdata i AdSense-rapporter.

Se resultatoversikten

• Gå til Rapporter -siden, og klikk så på Resultatoversikt i listen over rapporter.