Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Rapporter

Om resultatöversikten

Resultatöversikten är en fördefinierad standardrapport från AdSense. Den visar alla dina intäkter per datum. Den kan användas som den är eller så kan du ändra fördelning, mätvärden och filter och sedan spara den som en ny rapport.

Obs! Rapportdata är begränsad till de senaste tre åren och omfattar inte data från YouTube eller AdMob.

Visa resultatöversikten

• Gå till sidan Rapporter och klicka på Resultatöversikt i rapportlistan.