Raportit

Tulosten yleiskatsaus

Tulosten yleiskatsaus on AdSensen luoma valmis oletusraportti. Siitä näet kaikki tulosi päivämäärän mukaan eriteltyinä. Raporttia voidaan käyttää sellaisenaan, tai voit muuttaa raportin erittelyjä, mittareita ja suodattimia, minkä jälkeen voit tallentaa sen uutena raporttina.

Huom. Raportointidata on rajoitettu kolmeen viime vuoteen, eikä se sisällä YouTube- tai AdMob-dataa.

Tulosten yleiskatsaus ‑raportin katsominen

• Siirry Raportit-sivulle ja valitse raporttiluettelosta Tulosten yleiskatsaus.