Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Rapporter

Välja mätvärden för rapporten

Mätvärden, tillsammans med filter och uppdelningar, avgör vilken data som visas i dina rapporter. Mätvärden är de värden du mäter. Du kan exempelvis mäta kontots resultat genom att granska intäkter, antal klick, antal sidvisningar osv.

Hur fungerar mätvärden?

Mätvärden representerar de typer av data eller värden som ingår i en rapport. De ordnas vanligtvis i kolumner och innehåller siffror eller procentsatser.

När du lägger till uppdelningar räknas mätvärden om baserat på den nya ordningen eller de nya grupperingarna som uppdelningarna skapar. Att lägga till eller ta bort mätvärden innebär att en kolumn med information läggs till i eller tas bort från rapporten.

Du kan också använda mätvärden för att identifiera variationer i kontoresultatet genom att jämföra enskilda mätvärden med ett mätvärdes medelvärde.

Var är mätvärdena i en rapport?

Öppna listan över tillgängliga mätvärden genom att klicka på Redigera Redigera ovanför diagramområdet.

Exempel på mätvärden i en rapport.

De mätvärden som redan används i en rapport visas som kolumnrubriker i rapporttabellen.

Ändra vilka mätvärden som visas

Inte alla tillgängliga mätvärden visas som standard. Du kan välja olika mätvärden som du vill se i dina rapporter.

1. Öppna rapporten och klicka på Redigera Redigera.
  2. Välj vilka mätvärden du vill lägga till eller ta bort från rapporten i fönstret Välj mätvärden.
    Tips! Använd sökrutan för att hitta mätvärden i listan.
  3. Klicka på Använd.

De valda mätvärdena och vald data visas automatiskt i rapporten.