Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Vælg metrics til din rapport

Metrics er, sammen med filtre og opdelinger, afgørende for, hvilke data der vises i dine rapporter. Metrics repræsenterer de værdier, du måler. Du kan f.eks. måle din kontoeffektivitet ved at se på din indtjening, antallet af klik, antallet af sidevisninger osv.

Hvad gør metrics?

Metrics repræsenterer de typer data eller værdier, som en rapport indeholder. De er normalt ordnet i kolonner, og de indeholder tal eller procentsatser.

Når du tilføjer opdelinger, beregnes metrics-værdierne igen ud fra den nye rækkefølge eller de nye grupperinger, der oprettes som følge af opdelingerne. Når metrics tilføjes eller fjernes, bliver der tilføjet eller fjernet en kolonne med oplysninger i rapporten.

Du kan også bruge metrics som en hjælp til at identificere udsving i kontoeffektiviteten ved at sammenligne individuelle metric-værdier med en metrics gennemsnitlige værdi.

Hvor findes metrics i en rapport?

Du kan få adgang til listen over tilgængelige metrics ved at klikke på Rediger (Rediger) oven for diagramområdet.

Eksempel på metrics i en rapport

De metrics, der i forvejen bruges i rapporten, vises som kolonneoverskrifter i rapporttabellen.

Rediger, hvilke metrics der vises

Det er ikke alle tilgængelige metrics, der vises som standard. Du kan vælge forskellige metrics, der skal vises i dine rapporter.

1. Klik på Rediger (Rediger), mens rapporten vises.
  2. Vælg de metrics, der skal føjes til eller fjernes fra rapporten, i vinduet "Vælg metrics".
    Tip! Brug søgefeltet som en hjælp til at finde metrics på listen.
  3. Klik på Anvend.

De valgte metrics og data vises automatisk i rapporten.