Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Triar les mètriques d'un informe

Les mètriques, juntament amb els filtres i els desglossaments, determinen quines dades es mostren als informes. Les mètriques representen els valors que mesureu. Per exemple, podeu mesurar el rendiment del compte revisant els guanys, el nombre de clics, el nombre de visualitzacions de pàgina, etc.

Què fan les mètriques?

Les mètriques representen els tipus de dades o de valors inclosos en un informe. Solen estar ordenades en columnes i contenen números o percentatges.

Quan afegiu desglossaments, els valors de les mètriques es tornen a calcular en funció de l'ordre o de les agrupacions que els desglossaments creïn. Afegir o treure mètriques afegeix o treu una columna d'informació de l'informe.

Les mètriques també us poden ajudar a identificar les fluctuacions en el rendiment del compte comparant els valors de les mètriques individuals amb el valor mitjà d'una mètrica.

On són les mètriques d'un informe?

Per accedir a la llista de mètriques disponibles, feu clic a Edita Edita, a sobre de l'àrea del gràfic.

Exemple de mètriques en un informe.

Les mètriques que ja s'utilitzen en un informe es mostren com a capçaleres de columna a la taula de l'informe.

Canviar les mètriques que es mostren

No totes les mètriques disponibles es mostren de manera predeterminada. Podeu triar diferents mètriques per mostrar-les als informes.

1. Mentre consulteu l'informe, feu clic a Edita Edita.
  2. A la finestra "Trieu les mètriques", seleccioneu les mètriques que vulgueu treure de l'informe o afegir-hi.
    Consell: utilitzeu el quadre de cerca per trobar mètriques a la llista.
  3. Feu clic a Aplica.

Les mètriques i les dades seleccionades es mostren automàticament a l'informe.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.