Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Uitsplitsingen toevoegen aan uw rapport

Uitsplitsingen bepalen samen met statistieken en filters welke gegevens in uw rapporten worden weergegeven. Met uitsplitsingen kunt u rapportgegevens opsplitsen op basis van bepaalde kenmerken, zoals de advertentie-indeling of het platform waarop een advertentie is bekeken.

De volgorde van de uitsplitsingen in een rapport is afhankelijk van de volgorde waarin u ze toevoegt. U kunt uitsplitsingen wijzigen, toevoegen of verwijderen.

Opmerking: Niet alle combinaties van uitsplitsingen zijn beschikbaar in alle rapporten en sommige uitsplitsingen kunnen niet samen in hetzelfde rapport worden gebruikt (bijv. Site en Advertentienetwerk).

Wat doen uitsplitsingen?

Uitsplitsingen bepalen hoe uw rapport wordt ingedeeld. Als u bijvoorbeeld uw inkomsten per site wilt bekijken, kunt u de uitsplitsing Site toevoegen. U kunt meer uitsplitsingen toevoegen om uw gegevens verder te ordenen en te verfijnen.

Waar bevinden de uitsplitsingen zich in een rapport?

Als u de lijst van beschikbare uitsplitsingen wilt openen, klikt u op de pijl-omlaag Pijl-omlaag naast 'Uitsplitsen op' boven het diagramgedeelte.

Voorbeeld van de uitsplitsing per gedeelte.

Een bestaande uitsplitsing wijzigen

1. Klik op de pijl-omlaag Pijl-omlaag naast 'Opsplitsen op' als u het rapport bekijkt.
  2. Selecteer een nieuwe uitsplitsing in het dropdownmenu.

Aanvullende uitsplitsingen toevoegen

1. Klik op + Toevoegen als u uw rapport bekijkt.
  2. Selecteer een andere uitsplitsing in het dropdownmenu.
  3. Als u nog een uitsplitsing wilt toevoegen, klikt u op + Toevoegen en maakt u een nieuwe keuze.

Voorbeeld van de uitsplitsing per gedeelte in rapporten.

Aanvullende uitsplitsingen verwijderen

1. Klik op de pijl-omlaag Pijl-omlaag van de uitsplitsing die u wilt verwijderen als u uw rapport bekijkt.
  2. Klik op Uitsplitsing verwijderen.

Voorbeeld van hoe u een extra uitsplitsing in AdSense-rapporten kunt verwijderen.