Raportit

Erittelyiden lisääminen raporttiin

Erittelyillä, mittareilla ja suodattimilla määritellään, mitä dataa raporteissasi näytetään. Erittelyitä käyttämällä voit eritellä raportointidataa tiettyjen attribuuttien (kuten mainosmuodon tai mainoksen katseluun käytetyn laitteen käyttöympäristön) perusteella.

Erittelyt näkyvät raportissa niiden lisäämisjärjestyksessä. Voit vaihtaa, lisätä ja poistaa erittelyitä.

Huom. Kaikki erittelyiden yhdistelmät eivät ole käytettävissä kaikissa raporteissa, ja joitakin erittelyitä ei voi käyttää samaan aikaan samassa raportissa (esim. Sivusto- ja Mainosverkosto-erittelyt).

Mikä on erittelyiden tehtävä?

Erittelyt määräävät, miten raportti järjestetään. Jos esimerkiksi haluat nähdä tulosi sivustoittain eriteltyinä, lisää Sivusto-erittely. Voit lisätä myös muita erittelyitä, jos haluat järjestää ja tarkentaa dataasi entisestään.

Mistä erittelyt löytyvät raportista?

Pääset käytettävissä olevien erittelyiden luetteloon klikkaamalla kaavion yläpuolella olevan Erittelyperuste-kohdan viereistä alanuolta Alanuoli.

Esimerkki erittelystä osioittain

Nykyisen erittelyn vaihtaminen

1. Avaa raportti ja klikkaa Erittelyperuste-kohdan viereistä alanuolta Alanuoli.
  2. Valitse uusi erittely avattavasta luettelosta.

Erittelyiden lisääminen

1. Avaa raportti ja klikkaa + Lisää.
  2. Valitse avattavasta luettelosta jokin toinen erittely.
  3. Voit lisätä toisen erittelyn klikkaamalla + Lisää ja valitsemalla jonkin toisen vaihtoehdon.

Esimerkki raporttien erittelystä osioittain

Lisäerittelyiden poistaminen

1. Avaa raportti ja klikkaa poistettavan erittelyn kohdalla olevaa alanuolta Alanuoli.
  2. Klikkaa Poista erittely.

Esimerkki AdSense‐raporttien ylimääräisen erittelyn poistamisesta