Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Føj oversigter til din rapport

Oversigter er, sammen med metrics og , afgørende for, hvilke data der vises i dine rapporter. Oversigter giver dig mulighed for at få vist udvalgte rapportdata ud fra bestemte attributter, f.eks. annonceformatet eller den platform, en annonce er blevet vist på.

Oversigterne rækkefølge i en rapport afhænger af, hvilken rækkefølge de tilføjes i. Du kan redigere, tilføje eller fjerne oversigter.

Bemærk! Det er ikke alle kombinationer af oversigter, der er tilgængelige i alle rapporter, og nogle oversigter kan ikke bruges sammen i en rapport (f.eks. website og annoncenetværk).

Hvad bruges oversigter til?

Oversigter bruges til at vælge, hvordan dataene i rapporten skal ordnes. Hvis du f.eks. vil have din indtjening opdelt efter website, kan du tilføje websiteoversigten. Du kan tilføje yderligere oversigter for at omorganisere og justere dine data yderligere.

Hvor findes oversigterne i en rapport?

Du kan få adgang til listen over tilgængelige oversigter ved at klikke på pil ned (Nedadvendt pil) ud for "Opdel efter" oven for diagramområdet.

Eksempel på sektionsopdelingen

Rediger en allerede tilføjet oversigt

1. Klik på pil ned (Nedadvendt pil) ud for "Opdel efter", mens rapporten vises.
  2. Vælg en ny oversigt på rullelisten.

Tilføj yderligere oversigter

1. Klik på + Tilføj, mens rapporten vises.
  2. Vælg en anden oversigt på rullelisten.
  3. Klik på + Tilføj og foretag et nyt valg, hvis du vil tilføje endnu en oversigt.

Eksempel på sektionsopdelingen i rapporter

Fjern yderligere oversigter

1. Klik på pil ned (Nedadvendt pil) ud for den oversigt, du vil fjerne, mens rapporten vises.
  2. Klik på Fjern oversigt.

Eksempel på fremgangsmåden til fjernelse af en ekstra oversigt i AdSense-rapporter