Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Afegir desglossaments a un informe

Els desglossaments, juntament amb les mètriques i els filtres, determinen quines dades es mostren als informes. Els desglossaments us permeten fragmentar les dades d'informes per determinats atributs, com ara el format d'anunci o la plataforma en què s'ha vist un anunci.

L'ordre dels desglossaments en un informe depèn de l'ordre en què els afegiu. Podeu canviar, afegir o treure desglossaments.

Nota: no totes les combinacions de desglossaments estan disponibles en tots els informes, i alguns desglossaments no es poden utilitzar alhora en el mateix informe (p. ex., el lloc web i la xarxa publicitària).

Què fan els desglossaments?

Els desglossaments determinen com s'organitza l'informe. Per exemple, si voleu veure els guanys desglossats per lloc web, podeu afegir el desglossament Lloc web. Podeu afegir desglossaments addicionals per reorganitzar i definir millor les dades.

On són els desglossaments d'un informe?

Per accedir a la llista de desglossaments disponibles, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall que hi ha al costat de "Desglossa per", a sobre de l'àrea del gràfic.

Exemple del desglossament per secció.

Canviar un desglossament existent

1. Mentre consulteu l'informe, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall que hi ha al costat de l'opció "Desglossa per".
  2. Seleccioneu un desglossament nou a la llista desplegable.

Afegir desglossaments addicionals

1. Mentre consulteu l'informe, feu clic a + Afegeix.
  2. Seleccioneu un desglossament diferent a la llista desplegable.
  3. Per afegir un altre desglossament, feu clic a + Afegeix i torneu a seleccionar-ne un.

Exemple del desglossament per secció als informes.

Treure desglossaments addicionals

1. Mentre consulteu l'informe, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall del desglossament que vulgueu treure.
  2. Feu clic a Treu el desglossament.

Exemple de com es pot treure un desglossament addicional dels informes d'AdSense.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.