Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Opret en tilpasset rapport

En tilpasset rapport er en rapport, du selv opretter. Du vælger selv, hvilke data der skal med i den tilpassede rapport, og hvordan de skal vises.

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Rapporter.
  3. Klik på Ny rapport (Tilføj).
  4. Tilpas din rapport:
  5. Klik på Gem.
  6. Navngiv din rapport.
  7. Klik på Gem.

Læg en tidsplan for en tilpasset rapport

Når du har oprettet en tilpasset rapport, kan du lægge en tidsplan for den for at få den kørt med jævne mellemrum og sendt til dig selv og andre modtagere via mail.

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Rapporter.
  3. Find den tilpassede rapport, du vil lægge en tidsplan for.
    Tip! Brug søgefeltet som en hjælp til at finde rapporter på listen.
  4. Ud for Gem skal du klikke på Mere og så Planlæg.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Kør rapporten automatisk.
  6. Vælg en af mulighederne på rullemenuerne Kør og Tidsrum. Hvis du f.eks. vælger "Ugentligt" og "Seneste syv dage", køres rapporten tidligt mandag i hver uge med data fra de seneste syv dage.
  7. Angiv eventuelle mailadresser, rapporten skal sendes til, når den er kørt, i sektionen "Del med".
  8. Klik på Gem.

Kopiér en tilpasset rapport

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Rapporter.
  3. Find den tilpassede rapport, du vil kopiere.
    Tip! Brug søgefeltet som en hjælp til at finde rapporter på listen.
  4. Ud for Gem skal du klikke på Mere og så Lav en kopi.
  5. Klik på Gem.
  6. Navngiv din rapport.
  7. Klik på Gem.

Slet en tilpasset rapport

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Rapporter.
  3. Find den tilpassede rapport, du vil slette.
    Tip! Brug søgefeltet som en hjælp til at finde rapporter på listen.
  4. Klik på Mere og så Slet for at bekræfte.