Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Registrering och aktivering

Om du vill ha mer än ett AdSense-konto

AdSense-policyerna tillåter endast ett konto per utgivare. Nedan hittar du vägledning som kan hjälpa dig om du försöker skicka in flera ansökningar för att lösa ett problem.

Jag behöver ändra inloggningen till mitt befintliga Google-konto

Detta kan du göra på två sätt:

• Koppla ett annat konto Google-konto för inloggning
    Om du har administratörsåtkomst kan du bjuda in en ny administratör, logga in som den nya administratören och sedan ta bort den ursprungliga inloggningen till ditt Google-konto. Läs mer om hur du hanterar kontoåtkomst.
  • Redigera ditt Google-konto
    Du kan ändra din e-postadress/inloggning genom att redigera Google-kontot du använder för AdSense.
    Obs!Tänk på att detta inte är möjligt för Gmail-adresser och att ändringen påverkar alla produkter som du har länkat till ditt Google-konto.

Jag kan inte logga in på mitt befintliga konto

Vårt felsökningsverktyg för inloggning hjälper dig lösa vanliga problem med inloggningen till ditt AdSense-konto. I varje steg ger vi anvisningar eller ställer frågor som ringar in problemet. Följ anvisningarna så noggrant som möjligt för bästa resultat.

Jag behöver lägga till fler webbplatser

Det här kan du göra i ditt befintliga konto. Läs hur du kan visa annonser på en ny webbplats.

Jag behöver ett separat konto för mitt företag

Om du har ett enskilt konto men även har ett separat företag kan du öppna ett annat konto för företaget i fråga. Se till att kontotypen (fysisk person eller företag) är korrekt markerad och att all information i kontot (inklusive skatteuppgifter och betalningsmottagare) motsvarar den registrerade verksamheten.

Jag behöver fler rapporteringskanaler

Det maximala antalet kanaler är 500 anpassade kanaler och 500 webbadresskanaler per produkt. Webbadresskanaler är bara tillgängliga för AdSense for Content.

Har du frågor?

Fråga andra användare