Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Registrering og aktivering

Du vil ha flere enn én AdSense-konto

I henhold til retningslinjene for AdSense kan publisister bare ha én konto hver. Nedenfor finner du en veiledning som er nyttig hvis du prøver å sende inn flere søknader for å få løst et problem.

Jeg må endre påloggingsinformasjonen for den eksisterende Google-kontoen min

Du kan gjøre dette på to måter:

• Angi en annen Google-konto som påloggingsadresse
    Hvis du har administratortilgang, kan du invitere en ny administrator, logge på som den nye administratoren og så fjerne den opprinnelige Google-kontopåloggingen. Finn ut hvordan du kan administrere tilgangen til kontoer.
  • Endre Google-kontoen
    Du kan endre e-postadressen/påloggingsinformasjonen din ved å endre hvilken Google-konto du bruker for å få tilgang til AdSense.
    Merk: Dette er bare tilgjengelig for e-postadresser som ikke er tilknyttet Gmail-domenet, og det påvirker alle produktene som er knyttet sammen med Google-kontoen din.

Jeg får ikke tilgang til den eksisterende kontoen min

Vi har utviklet feilsøkingsprogrammet for påloggingsproblemer for at du skal kunne løse vanlige problemer med pålogging til AdSense-kontoen din. For å identifisere problemet får du nye instruksjoner eller nye spørsmål i hvert trinn. Resultatet blir best hvis du følger veiledningen trinn for trinn.

Jeg må legge til flere nettsteder

Du kan gjøre dette via den eksisterende kontoen din. Finn ut hvordan du kan få vist annonser på nye nettsteder.

Jeg trenger en separat bedriftskonto

Hvis du har en personlig konto, men også driver en separat bedriftsenhet, kan du åpne en annen konto for den aktuelle bedriften. Sørg for at kontotypen (bedrift eller enkeltperson) er riktig merket, og at all informasjon i kontoen (inkludert informasjonen om avgifter og utbetalingsmottaker) samsvarer med den registrerte bedriften.

Jeg trenger flere rapporteringskanaler

Vi tilbyr maksimalt 500 egendefinerte kanaler og 500 nettadressekanaler per produkt. Nettadressekanaler er bare tilgjengelige i AdSense for innhold.

Har du spørsmål?

Spør brukerfellesskapet