Criteria

Als u zich voor meerdere AdSense-accounts wilt aanmelden

Wilt u een ander AdSense-account? Afhankelijk van uw situatie kunnen er diverse mogelijke oplossingen zijn.

Uitgevers mogen slechts één AdSense-account met dezelfde naam van de begunstigde hebben.

We geven hieronder echter enige nuttige richtlijnen als u zich voor meerdere accounts wilt aanmelden. Bekijk welke gangbare reden het beste bij uw situatie past en volg de onderstaande instructies.

1) Ik wil de inloggegevens voor mijn bestaande Google-account wijzigen

U kunt dit op twee manieren doen:

• Een ander Google-account aan uw inloggegevens koppelen
    Als u beheerderstoegang heeft, kunt u een nieuwe beheerder uitnodigen, inloggen als deze nieuwe beheerder en vervolgens de oorspronkelijke inloggegevens voor uw Google-account verwijderen. Meer informatie over hoe u de toegang tot een account beheert.

• Uw Google-account bewerken
    U kunt uw e-mailadres/inloggegevens wijzigen door het Google-account te bewerken waarmee u toegang heeft tot AdSense.
    Dit is niet mogelijk voor Gmail-adressen. De wijziging is van invloed op alle producten die zijn gekoppeld aan uw Google-account.

2) Ik heb geen toegang tot mijn bestaande account

Met deze probleemoplosser kunt u veelvoorkomende problemen met inloggen op uw AdSense-account verhelpen. Bij elke stap geven we instructies of stellen we extra vragen waarmee we beter kunnen bepalen met welk probleem u te maken heeft. Als u de instructies nauwkeurig opvolgt, bereikt u de beste resultaten.

3) Ik wil meer sites toevoegen aan mijn bestaande account

Hiervoor kunt u uw bestaande account gebruiken. Zie ons artikel over het toevoegen van meer sites.

4) Ik wil een afzonderlijk zakelijk account voor mijn bedrijf

In dat geval kunt u het beste een nieuw account aanvragen. Zorg ervoor dat het accounttype (particulier of zakelijk) en de naam van de begunstigde anders zijn dan in uw oorspronkelijke aanvraag. Zorg er ook voor dat de betaalgegevens van deze begunstigde kloppen.

5) Ik heb meer rapportagekanalen nodig

Per product bieden we maximaal 500 aangepaste kanalen en 500 URL-kanalen. URL-kanalen zijn alleen beschikbaar voor AdSense voor inhoud-producten.

Heeft u vragen?

Vraag het de community