Kvalifikation

Hvis du har behov for mere end én AdSense-konto

AdSense-politikkerne tillader kun én konto pr. udgiver. Nedenfor har vi samlet nogle gode råd, du kan bruge som hjælp til at få løst et konkret problem, hvis du forsøger at indsende flere ansøgninger.

Jeg har behov for at ændre det Google-kontologin, jeg benytter til min AdSense-konto

Det kan du gøre på to forskellige måder:

• Tilknyt en anden Google-konto som login
    Hvis du har administratoradgang, kan du invitere en ny administrator, logge ind som den nye administrator og derefter fjerne den Google-konto, der oprindeligt blev brugt som login. Få flere oplysninger om administration af adgang til en konto.
  • Rediger loginoplysningerne på din Google-konto
    Du kan redigere mailadressen/loginoplysningerne på den Google-konto, du bruger til at få adgang til AdSense.
    Bemærk! Denne mulighed er kun tilgængelig for mailadresser, der ikke er Gmail-adresser, og den berører alle de produkter, der er linket til din Google-konto.

Jeg kan ikke få adgang til min konto

Formålet med vores loginfejlfinding er at hjælpe dig med at løse almindelige problemer med at logge ind på din AdSense-konto. På hvert trin får du en vejledning eller flere spørgsmål som en hjælp til at indkredse det aktuelle problem. Du opnår de bedste resultater ved at følge vejledningen nøje.

Jeg har behov for at tilføje flere websites

Det kan du gøre via din allerede oprettede konto. Få oplysninger om, hvordan du viser annoncer på et nyt website.

Jeg har behov for en særskilt konto til min virksomhed

I så fald skal du indsende en ny ansøgning. Sørg for, at kontotype (individuel konto eller virksomhedskonto) og navn på betalingsmodtager adskiller sig fra oplysningerne i din oprindelige ansøgning, og at den nye betalingsmodtager kan modtage betalinger.

Jeg har behov for flere rapporteringskanaler

Det maksimale antal kanaler, vi tilbyder, er 500 tilpassede kanaler og 500 webadressekanaler pr. produkt. Webadressekanaler er kun tilgængelige til AdSense til indhold.

Har du spørgsmål?

Spørg i vores forum