Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Registre i activació

Sol·licitar més d'un compte d'AdSense

Les polítiques d'AdSense només permeten un compte per editor. Aquí teniu algunes indicacions que us poden ajudar en cas que estigueu provant d'enviar diverses sol·licituds per resoldre un problema.

He de canviar les dades d'inici de sessió del meu Compte de Google actual

Per fer-ho, teniu dues opcions:

• Associar un altre Compte de Google com a dades d'inici de sessió
    Si teniu accés d'administrador, podeu convidar un administrador nou, iniciar la sessió com a administrador nou i treure les dades d'inici de sessió originals del Compte de Google. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar l'accés a un compte.
  • Editar el Compte de Google
    Podeu canviar l'adreça electrònica o les dades d'inici de sessió editant el Compte de Google que feu servir per accedir a AdSense.
    Nota: aquesta opció només està disponible per a adreces que no són de Gmail i afecta tots els productes enllaçats al Compte de Google.

No puc accedir al meu compte actual

La nostra eina de resolució de problemes d'inici de sessió s'ha dissenyat per ajudar-vos a solucionar problemes habituals d'inici de sessió al compte d'AdSense. En cada pas, us proporcionem instruccions o us fem preguntes addicionals per poder identificar el problema que teniu. Seguiu les instruccions al peu de la lletra per garantir els millors resultats.

He d'afegir més llocs web

Per fer-ho, podeu utilitzar el vostre compte actual. Obteniu informació sobre com podeu mostrar anuncis en un lloc web nou.

Necessito un compte diferent per a la meva empresa

Si teniu un compte de particular però també una entitat empresarial independent, podeu obrir un altre compte per a l'empresa en qüestió. Assegureu-vos que el tipus de compte (particular o d'empresa) estigui ben marcat i que tota la informació del compte (incloses la informació fiscal i del beneficiari) correspongui a l'empresa registrada.

Necessito més canals d'informes

Oferim un màxim de 500 canals personalitzats i 500 canals d'URL per producte. Els canals d'URL només estan disponibles per a AdSense per a continguts.

Teniu cap pregunta?

Pregunteu a la comunitat