Kelpoisuus

Muiden mainosverkostojen käyttö AdSensen kanssa

Voinko rekisteröityä, vaikka käytän jo toista mainosverkostoa?

Voit sijoittaa muita kuin Google-mainoksia samalle sivustolle tai sivulle kuin Google-mainoksia. Sallimme kumppanuuslinkit ja lyhyen tekstin sisältävät linkit. Kun kaupallistat sisältöäsi AdSensen avulla, sinun on noudatettava Googlen julkaisijakäytäntöjä. Tutustu myös mainosten sijoittelukäytäntöihin.

Jos käyttämäsi mainosverkosto toimittaa jo Google-mainoksia sivuillesi, voit siitä huolimatta rekisteröityä AdSenseen ja julkaista sivustollasi mainoksia ohjelmamme kautta. Mainosinventaarin arvoa koskevan käytäntömme mukaan et saa kuitenkaan sijoittaa sivullesi enemmän mainoksia kuin sisältöä.

Muista, että on sinun vastuullasi ratkaista mahdolliset sopimukselliset ongelmat, joita saattaa ilmetä käyttämäsi mainosverkoston kanssa, kun julkaiset Google-mainoksia suoraan.

Rekisteröidy AdSenseen