Kelpoisuus

Muiden mainosverkostojen käyttö AdSensen kanssa

Voinko hankkia tilin, vaikka kuulun jo johonkin mainosverkostoon?

Meillä on joitakin ohjeita siitä, millä tavalla muita kuin Googlen mainoksia voidaan näyttää Googlen mainosten rinnalla. Sallimme kumppanijäsenten linkit tai lyhyen tekstin sisältävät linkit.

Jos mainosverkostosi näyttää jo Google-mainoksia sivuillasi, voit silti liittyä AdSensen käyttäjäksi ja näyttää sivustollasi mainoksia ohjelmamme avulla. Sisällön merkityksellisyyttä koskevan käytäntömme mukaan sivulle ei kuitenkaan saa sijoittaa enemmän mainoksia kuin sisältöä.

Muista, että on sinun velvollisuutesi selvittää mahdolliset sopimusoikeudelliset ongelmat, joita saattaa aiheutua mainosverkostosi kanssa Google-mainosten näyttämisen seurauksena.

Luo AdSense-tili