Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kvalifikation

Brug af andre annoncenetværk sammen med AdSense

Kan jeg tilmelde mig, hvis jeg allerede er del af et andet annoncenetværk?

Vi har nogle retningslinjer as to how non-Google ads may be displayed along with Google ads. Vi tillader affilierede links eller links med begrænset tekst.

Hvis dit annoncenetværk allerede viser Google-annoncer på dine sider, kan du stadig tilmelde dig AdSense og vise annoncer på dit website med vores program. I henhold til vores politik vedrørende værdifuld beholdning må du ikke placere flere annoncer end indhold på din side.

Husk! Det er dit ansvar at løse eventuelle kontraktmæssige problemer, der opstår med dit annoncenetværk som følge af, at der vises Google-annoncer direkte.

Tilmeld dig AdSense