Advertentietargeting

Welke advertenties gebruikers op verschillende locaties zien

Het AdSense-programma maakt gebruik van geografische targeting bij het weergeven van Google-advertenties op uw pagina's. Advertenties zijn specifiek afgestemd op de regio en taal van de gebruiker, die worden afgeleid van het IP-adres. Dat betekent dat een gebruiker in Australië mogelijk andere advertenties te zien krijgt dan een gebruiker in Canada. Met geografische targeting worden advertenties voor bezoekers van uw site nog relevanter. Het betekent ook dat u mogelijk niet alle advertenties kunt zien die op uw pagina's worden weergegeven.