Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Segmentació dels anuncis

Com s'orienten els anuncis al vostre lloc web

Google publica automàticament anuncis orientats al vostre contingut o al vostre públic. Tenim diverses maneres de fer-ho:

• Segmentació contextual
    La nostra tecnologia utilitza factors com ara l'anàlisi de paraules clau, la freqüència de les paraules, el cos de lletra i l'estructura general dels enllaços al web per determinar la temàtica d'una pàgina web i adaptar-hi amb precisió els anuncis de Google.
  • Segmentació per emplaçament
    Amb la segmentació per emplaçament, els anunciants trien emplaçaments d'anunci específics o bé subseccions dels llocs web dels editors on publicar els seus anuncis. És possible que els anuncis orientats per emplaçament no tinguin una gran rellevància pel que fa al contingut d'una pàgina, però són escollits personalment per anunciants que han determinat una coincidència entre allò que cerquen els vostres usuaris i el que ells ofereixen.
  • Segmentació personalitzada
    La publicitat personalitzada permet als anunciants arribar als usuaris en funció dels seus interessos, de les seves dades demogràfiques (per exemple, els "amants dels esports") i d'altres criteris. Si ho desitgen, els usuaris poden desactivar la publicitat personalitzada a Configuració d'anuncis.
    Els informes de segmentació personalitzada poden incloure informació de segmentació contextual si no hi ha dades d'usuaris disponibles (per exemple, l'identificador de galeta). Tot i que hàgiu seleccionat "Anuncis no personalitzats" a la configuració de control dels usuaris de la UE, pot ser que seguiu veient anuncis al tipus de segmentació "Personalitzada" encara que no s'estiguin fent servir dades dels usuaris.
  • Segmentació a tota la xarxa
    L'opció de segmentació A tota la xarxa permet als anunciants orientar els anuncis a tots els llocs web de la xarxa d'AdSense, llevat dels que s'exclouen de manera explícita, d'acord amb l'inventari disponible.