Vi lanserade nyligen Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Varför AdSense?

Google AdSense är ett kostnadsfritt och enkelt sätt för webbutgivare av alla storlekar att tjäna pengar genom att visa inriktade Google-annonser på sina webbplatser.

Registrera dig för AdSense

Anpassning och kontroll Enkel tillgång till support
  • Ändra utseendet på annonserna så att de passar din webbplats, och ange var de ska visas.
  • Visa annonser som är relevanta för dina användare med hjälp av automatisk inriktning.
  • Välj bland en mängd olika annonsstorlekar och annonsformat, och välj om du vill blockera särskilda annonskategorier eller till och med särskilda annonsörer.
  • Läs rekommendationer som anpassas i takt med att verksamheten växer.
  • Utnyttja vårt hjälpcenter och våra onlinekurser när du vill ta reda på hur du ska skapa och använda ditt konto på bästa sätt.
Tillgång till Google-annonser Verktyg för att förbättra resultatet
  • Du behöver inte hantera relationen med annonsörerna själv. Med AdSense får du ögonblicklig och automatisk tillgång till ett enormt utbud av annonsörer.
  • Fler annonsörer innebär större konkurrens om ditt annonsutrymme, mer relevanta annonser och annonser till hela ditt onlineinnehåll.
  • Med överskådliga och anpassade rapporter är det enkelt att följa upp annonsresultatet och hitta tillväxtmöjligheter.
Ytterligare funktioner
  • Visa annonser som är specialdesignade för video och spel, och annonser som fungerar på både datorer och mobila enheter.
  • Integrera smidigt med Google Ad Manager och Google Analytics.

Kom igång med AdSense redan i dag, och läs om andra utgivare som har fått goda resultat med AdSense i våra framgångsberättelser.