Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Därför använder utgivare Google AdSense

Google AdSense är ett kostnadsfritt och enkelt sätt för utgivare oavsett storlek att tjäna pengar genom att visa inriktade Google-annonser på sina webbplatser. Läs mer om fördelarna med AdSense nedan.

Registrera dig för AdSense

Spara tid med automatiska annonser Styrning och anpassning
  • AdSense hjälper dig att tjäna pengar med Automatiska annonser, en lättanvänd och automatisk plattform som fattar smarta beslut åt dig.
  • Automatiska annonser placerar annonserna och optimerar dem åt dig så att du inte behöver lägga tid på att göra det själv.
  • Blockera annonser som du inte tycker om, justera var annonserna visas och välj vilka annonstyper som passar bäst för din webbplats.
Tillgång till Google-annonser Insikter om kontoresultatet
  • Du behöver inte hantera relationen med annonsörerna själv. Med AdSense får du ögonblicklig och automatisk tillgång till ett enormt utbud av annonsörer.
  • Fler annonsörer innebär större konkurrens om ditt annonsutrymme, mer relevanta annonser och annonser till hela ditt onlineinnehåll.
  • Med överskådliga och anpassade rapporter är det enkelt att följa upp annonsresultatet och hitta tillväxtmöjligheter.
Ytterligare funktioner Enkel tillgång till support
Är du redo att komma igång med AdSense? Du kan läsa mer om utgivare som har framgång med AdSense i våra Framgångsberättelser.