Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Derfor bruger udgivere Google AdSense

Google AdSense kan bruges, uden at det koster dig noget, og det er et enkelt værktøj, som udgivere af alle størrelser kan bruge til at tjene penge ved at vise målrettede Google-annoncer på deres websites. Få flere oplysninger om fordelene ved AdSense nedenfor.

Tilmeld dig AdSense

Spar tid med automatiske annoncer Styring og tilpasning
  • AdSense hjælper dig med at tjene penge med automatiske annoncer, der er en brugervenlig, automatiseret platform, der træffer gode beslutninger på dine vegne.
  • Automatiske annoncer placerer og optimerer automatisk dine annoncer for dig, så du ikke behøver at bruge tid på at gøre det selv.
  • Bloker annoncer, du ikke bryder dig om, tilpas, hvor de skal vises, og vælg, hvilke annoncetyper der passer bedst til dit website.
Adgang til Google-annoncer Indsigt i kontoens effektivitet
  • Det er ikke nødvendigt at opbygge og pleje relationer med annoncører. Med AdSense får du straks og automatisk adgang til en enorm pulje af annoncører.
  • Med flere annoncører opnår du større konkurrence om dine annoncepladser, flere relevante annoncer og annoncer til alt dit online indhold.
  • De enkle, tilpassede rapporter hjælper dig med at forstå din annonceeffektivitet og identificere muligheder for vækst.
Yderligere funktioner og udstyr Lettilgængelig support
Er du klar til at komme i gang med at bruge AdSense? Du kan få flere oplysninger om udgivere, der har succes med AdSense, i vores Succeshistorier.