Kaupallistaminen ja mainokset

Mitä teen, jos sisältöni on merkitty mahdollisesti käytäntöjen vastaiseksi?

Jotta mainoksia voidaan edelleen näyttää sisällössäsi, sinun on varmistettava, että sisältösi on ohjelmasääntöjemme mukaista. Tietyntyyppinen dynaaminen sisältö on riskialtista (erityisesti käyttäjien luoma sisältö, kuten keskusteluryhmien sisältö). Jos epäilemme sisällön olevan käytäntöjemme vastaista, voimme rajoittaa mainosten näyttöä siihen asti kun olemme tarkistaneet sisällön. Näiden rajoitusten katsotaan olevan käytäntörikkomuksia vain silloin, jos kyseessä oleva sisältö tosiasiallisesti on käytäntöjen vastaista. Tällöin Google lähettää erillisen käytäntöilmoituksen.

Jos tiedät sisältösi olevan sääntöjen mukaista, voit vahvistaa asian pyytämällä sisällön tarkistamista. Jos kuitenkin lähetät useita sellaisen sisällön tarkistuspyyntöjä, joka osoittautuu käytäntöjemme vastaiseksi, voimme tulevaisuudessa rajoittaa sitä, voitko vahvistaa mahdollisesti arveluttavan sisällön pyytämällä sen tarkistamista. Lisätietoja tarkistuksen pyytämisestä on täällä: Ad Manager, AdMob ja AdSense.