Krav til forumapps med brugergenereret indhold

En af vores højeste prioriteter er at opretholde et sundt digitalt økosystem for annoncering, der fungerer for alle: brugere, annoncører, udgivere og udviklere. Derfor arbejder vi hårdt på at hjælpe de gode udviklere i vores netværk med at opnå succes og maksimere deres indtjeningsmuligheder.

Apps med primært brugergenereret indhold, f.eks. fora med diskussionsemner, hvor der kan forekomme brugerkommentarer, som overtræder politikker, skal levere tilsvarende webindhold for hver side i appen, hvor der sender annonceanmodninger. Denne proces hjælper os med at evaluere appindholdet og begrænse annoncevisningen efter behov for at beskytte vores annoncører og brugere.

Hvis indholdet er bag et login, kan du hjælpe os med at evaluere det ved at give vores webcrawler adgang til det adgangskodebeskyttede indhold. Ad Manager-brugere kan angive loginoplysninger ved at følge denne vejledning. AdMob-brugere kan angive loginoplysninger ved at logge ind på din tilknyttede AdSense-konto og indtaste loginoplysninger som beskrevet i denne vejledning.

Annonceanmodninger i appen, der ikke er placeret i eller omkring brugergenereret indhold, kræver ikke nøjagtig webadressematchning. Annonceanmodninger, der enten stammer fra eller befinder sig omkring brugergenereret indhold (herunder mellemliggende annoncer), skal sende en webadresse, der henviser til en webversion af det nøjagtigt samme indhold (inklusive eventuelle indlæg, kommentarer osv.).

Hvis du har konfigureret nøjagtig webadressematchning og alligevel modtager en notifikation om, at der er en begrænset efterspørgsel vedrørende din app, skal du muligvis kontrollere, at den er konfigureret korrekt, og at webadresserne henviser til webindhold, der præcist afspejler indholdet ved siden af annonceplaceringen. i din app. Du kan få flere oplysninger om potentielle webcrawlerfejl på følgende links: Ad Manager, AdMob (via AdSense).