Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Integrasjon i tråd med de tekniske spesifikasjonene for IABs CCPA-rammeverk

Google har foreløpig ikke underskrevet IAB Privacys begrensede kontrakt for tjenesteleverandører. Vi har imidlertid integrert de tekniske spesifikasjonene for versjon 1.0 av CCPA-rammeverket fra IAB i AdMob, AdSense og Ad Manager, som beskrevet nedenfor.

Teknisk integrasjon

Google støtter de tekniske spesifikasjonene i versjon 1.0 av CCPA-rammeverket fra IAB Tech Lab for lesing av us_privacy-strengen i annonseproduktene vi tilbyr publisister, og vi aktiverer begrenset databehandling når strengen indikerer at brukeren har valgt bort personlig tilpassede annonser (se mer informasjon nedenfor).

Annonsetaggene våre kontakter publisistens side for å hente us_privacy-strengen. Publisister som velger å bruke IAB-signalet, må overholde de tekniske spesifikasjonene fra IAB Tech Lab for å implementere us_privacy-strengen på sidene sine.

• Når IAB-strengen indikerer at brukeren ikke har valgt bort personlig tilpassede annonser, gjøres ingen endringer i annonseleveringen, og IAB-signalet videresendes ikke til andre leverandører.
  • Når IAB-strengen angir at brukeren har valgt bort personlig tilpassede annonser, aktiverer Google begrenset databehandling (som beskrevet i brukerstøtten for AdMob, AdSense og Ad Manager). Når begrenset databehandling er aktivert, videreformidler ikke Google forespørselen til tredjeparter via RTB (budgivning i sanntid), og signalet videresendes ikke til andre leverandører.

Integrering med Global Privacy Platform

Googles løsninger for samtykkestyring bruker IABs Global Privacy Platform-rammeverk (GPP) til å sende bortvelgingsforespørsler for CPRA-meldinger, i tillegg til IABs personvernstreng for USA, som er nevnt ovenfor, og som tidligere ble brukt for CCPA. I EØS og Storbritannia støtter Google imidlertid fortsatt versjon 2.0 av TCF-rammeverket fra IAB Europe som et uavhengig rammeverk, og ikke via GPP.

Appstøtte

Du finner mer informasjon om implementering av us_privacy-strengen for Google Mobile Ads SDK på nettstedet for apputviklere.

Støtte for IMA SDK

Du finner mer informasjon om implementering av us_privacy-strengen for Google Interactive Media Ads SDK på IMA SDK-nettstedet for utviklere.

IMA SDK

IMA DAI SDK

Finn ut mer om hvordan du kan hjelpe publisister med å overholde personvernlovgivningen i USA.