Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Administrer tredjepartsadgang til din AdSense-konto

På siden "Tredjeparter" i AdSense kan du finde oplysninger om de platforme og tredjeparter, der er relateret til din konto. Hvis du deler omsætning med en platform eller tredjepart, kan du se oplysninger om din indtægtsandel. Afhængigt af platformen eller tredjeparten kan du muligvis også administrere relationen.

Se nedenstående sektioner for at få flere oplysninger om en bestemt platform eller tredjepart, og hvilke handlinger du kan foretage på siden "Tredjeparter".

Gå til: Platformspartnerwebsites | Managerstyrede konti | YouTube-konti | Hostpartnerkonti | Ad Manager-konti

Få adgang til siden Tredjeparter

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Konto.
  3. Klik på Adgang og godkendelse.
  4. Klik på Tredjeparter.

Platformspartnerwebsites

Spørgsmål Svar
Hvad er relationen? Et eller flere af dine websites hostes af en AdSense-platformspartner.
Er dine kontooplysninger tilgængelige? Googles aftale med platformspartneren dækker platformspartnerens brug af din konto, men platformspartneren har ikke adgang til din konto.
Deler du omsætningen? Medmindre platformspartneren har konfigureret en omsætningsandel på 0 %, deler du omsætningen med platformspartneren.

Den omsætningsandel, du får udbetalt, bør afspejle den omsætningsandel, der er angivet i din aftale med platformspartneren. Google udbetaler omsætningsandelen på vegne af platformspartneren, og platformspartneren er ansvarlig for at sikre, at den korrekte omsætningsandel udbetales til dig.

Hvilke handlinger kan du foretage?
  • Du kan se dine oplysninger om din indtægtsandel.
  • Du kan klikke på Gå til Sites for at få adgang til listen over websites.
    Bemærk! Hvis du ikke længere vil dele omsætningen med platformspartneren, skal du gå til siden Websites og fjerne dit website fra listen over websites.

Managerstyrede konti

Spørgsmål Svar
Hvad er relationen? Din AdSense-konto administreres af en MCM-administrator (Multiple Customer Management).
Er dine kontooplysninger tilgængelige? Du har givet din MCM-administrator adgang til din konto og/eller til at ændre dine kontoindstillinger på dine vegne. Googles aftale med dig dækker din MCM-administrators brug af din konto.
Deler du omsætningen? Hvis din MCM-administrator har konfigureret indtægtsdeling, deler du omsætningen med din MCM-administrator.

Google accepterer at udbetale omsætningsandelen til din MCM-administrator på dine vegne som angivet i aftalen mellem dig og din MCM-administrator. Du er ansvarlig for at sikre, at den korrekte omsætningsandel udbetales til dig og din MCM-administrator.

Hvilke handlinger kan du foretage?
  • Du kan stoppe deling af omsætningen med din MCM-administrator eller fjerne vedkommende fra din konto ved at klikke på Fjern kontoen fra managerkontoen. Denne handling kan ikke fortrydes.
  • Hvis du vil afvise et tilbud om indtægtsdeling fra din MCM-administrator, kan du klikke på Stop indtægtsdeling. Denne handling kan ikke fortrydes.
Bemærk! Det er dit ansvar at sikre, at du har ret til at stoppe deling af omsætningen i henhold til din aftale med din MCM-administrator.

YouTube-kanaler

Spørgsmål Svar
Hvad er relationen? Din AdSense til YouTube-konto er knyttet til en YouTube-kanal. Hvis du vil foretage ændringer af din indtægtsgenerering fra annoncer, skal du gå til YouTubes Youtuberstudie.
Hvilke handlinger kan du foretage? Hvis du har deaktiveret indtægtsgenerering via annoncer på din YouTube-konto, kan du klikke på knappen for at aktivere indtægtsgenerering via annoncer igen.

Hostpartnerkonti

Spørgsmål Svar
Hvad er relationen? Din AdSense-konto er knyttet til en af vores andre hostpartnere.
Er dine kontooplysninger tilgængelige? Du har givet din hostpartner adgang til din konto på dine vegne. Hostpartneren har adgang til dine kontooplysninger, hvis indstillingen er aktiveret. Googles aftale med dig dækker din hostpartners brug af din konto.
Deler du omsætningen?

Medmindre hostpartneren har konfigureret en omsætningsandel på 0 %, deler du omsætningen med hostpartneren.

Den omsætningsandel, du får udbetalt, bør afspejle den omsætningsandel, der er angivet i din aftale med hostpartneren. Google udbetaler omsætningsandelen på vegne af din hostpartner, og din hostpartner er ansvarlig for at sikre, at den korrekte omsætningsandel udbetales til dig.

Hvilke handlinger kan du foretage? Du kan klikke på til/fra-knappen for at styre adgangen til hostpartneren.​ ​ ​ ​ ​ ​ ​
Bemærk! Dette påvirker ikke omsætningsdelingen med din hostpartner. Hvis du vil stoppe med at dele omsætningen, skal du gøre det fra hostpartnerkontoen.

Ad Manager-konti

Spørgsmål Svar
Hvad er relationen? Din AdSense-konto er knyttet til en Ad Manager-konto.
Er dine kontooplysninger tilgængelige? Brugere, der er logget ind på den linkede Ad Manager-konto, kan se dine kontooplysninger og foretage ændringer på din konto.
Hvilke handlinger kan du foretage?
  • Du kan klikke på knappen for at aktivere linket mellem din AdSense-konto og en Ad Manager-konto.
  • Hvis din AdSense-konto er knyttet til en Ad Manager-konto via andre Google-konti, kan du klikke på kontakten for at deaktivere tilknytningen til Ad Manager-kontoen.