Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Policyer

Annonsvisningsgränser

Google arbetar hårt för att upprätthålla ett annonsekosystem som skyddar annonsörer, utgivare och användare från bedrägerier och dåliga annonsupplevelser. Till följd av detta kan Google ibland sätta en gräns för antalet annonser som ditt AdSense-konto kan visa. Det kan vara en tillfällig annonsvisningsgräns medan vi lär känna dig och utvärderar din trafikkvalitet, eller så kan det bero på att vi har identifierat problem med ogiltig trafik i ditt AdSense-konto.

Om annonsvisningen har begränsats kan du läsa mer nedan om vad det innebär och vad du kan göra. Om du vill veta mer om vad som kan ligga bakom att annonsvisningen har begränsats kan du läsa vår guide för annonsvisningsgränser.

Obs! Även om annonsvisningsgränsen normalt påverkar utgivare färre än 30 dagar kan det i vissa fall ta längre tid.

Kontot genomgår en bedömning

Annonsvisningen på ditt konto begränsas tillfälligt medan vi bedömer din trafikkvalitet. Vi granskar och uppdaterar denna gräns automatiskt samtidigt som vi fortsätter att övervaka din trafik. Tyvärr kan vi inte säga hur lång tid det tar.

Vad du kan göra

Fortsätt bygga upp ditt innehåll och din målgrupp medan vi bedömer webbplatstrafiken. Se också till att du följer programpolicyerna för AdSense.

Under tiden är ditt konto fortfarande fullt tillgängligt och du kan se mer information om denna åtgärd på kontonivå i ditt policycenter. Arbeta gärna förebyggande och se till att ditt konto följer våra programpolicyer.

Problem med ogiltig trafik

Annonsvisningen i ditt konto begränsas för närvarande på grund av ogiltig trafik. Vi granskar och uppdaterar gränsen automatiskt samtidigt som vi fortsätter övervaka din trafik.

Du kan göra följande

Ditt konto är fortfarande fullt tillgängligt och du kan se mer information om denna åtgärd på kontonivå i ditt policycenter. Arbeta gärna förebyggande och se till att annonstrafiken följer programpolicyerna för AdSense.

Under tiden rekommenderar vi att du läser igenom dessa resurser för ogiltig trafik:

Obs! Om vi upptäcker ogiltig aktivitet på ditt konto eller om några andra problem identifieras kan ditt konto bli föremål för ytterligare åtgärder eller inaktiveras permanent.