Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Retningslinjer

Grenser for annonselevering

Google jobber utrettelig for å opprettholde et økosystem for annonsering der annonsører, publisister og brukere beskyttes mot svindel og dårlige annonseopplevelser. Av den grunn blir det noen ganger satt en grense for hvor mange annonser som kan vises i AdSense-kontoen din. Dette kan være en midlertidig grense for annonseleveringen som blir satt mens vi blir kjent med deg og evaluerer kvaliteten på trafikken din. Årsaken kan også være at vi har identifisert ugyldig trafikk i AdSense-kontoen.

Hvis du har begrenset annonselevering, kan du finne ut mer om hva dette betyr – og hva du kan gjøre – nedenfor. Du kan finne ut mer om hva som kan ha forårsaket grensen for annonselevering, i veiledningen for grenser for annonselevering.

Merk: Selv om publisister som regel bare pålegges grenser for annonselevering i mindre enn 30 dager, kan det ta lengre tid i enkelte tilfeller.

Kontoen blir evaluert

Annonseleveringen i kontoen din blir begrenset midlertidig mens vi vurderer kvaliteten på trafikken på nettstedet ditt. Vi gjennomgår og oppdaterer denne grensen automatisk mens vi fortsetter å overvåke trafikken. Vi kan dessverre ikke si hvor lang tid dette kommer til å ta.

Dette kan du gjøre

Fortsett å opprette innhold og målgrupper mens vi evaluerer trafikken på nettstedet ditt. Sørg også for at du overholder programretningslinjene for AdSense.

I mellomtiden kan du bruke kontoen din som vanlig, og i retningslinjesenteret kan du se informasjon om denne sanksjonen på kontonivå. Vi oppfordrer deg til å være føre var og påse at kontoen er i tråd med programretningslinjene.

Mistanke om ugyldig trafikk

Annonseleveringen i kontoen din begrenses for øyeblikket på grunn av ugyldig trafikk. Vi gjennomgår og oppdaterer denne grensen automatisk mens vi fortsetter å overvåke trafikken.

Dette kan du gjøre

I mellomtiden kan du bruke kontoen din som vanlig, og i retningslinjesenteret kan du se informasjon om denne sanksjonen på kontonivå. Vi oppfordrer deg til å være føre var og påse at annonsetrafikken din er i tråd med programretningslinjene for AdSense.

I mellomtiden anbefaler vi at du gjennomgår disse ressursene om ugyldig trafikk:

Merk: Hvis vi oppdager ugyldig aktivitet eller andre problemer i kontoen din, kan det bli iverksatt flere tiltak mot kontoen, eller den kan bli permanent avsluttet.