Käytännöt

Mainosten näytön rajoitukset

Google pyrkii ylläpitämään mainosekosysteemiä, joka suojaa mainostajia, julkaisijoita ja käyttäjiä petoksilta ja huonoilta mainoskokemuksilta. Tämän takia Google voi toisinaan asettaa enimmäisrajan sille, kuinka monta mainosta AdSense-tilisi voi näyttää. Rajoitus voi olla voimassa tilapäisesti sen aikaa, kun tutkimme ja arvioimme liikenteesi laatua. Se voidaan asettaa myös, jos AdSense-tililläsi on havaittu kelpaamatonta liikennettä.

Jos mainosten näyttöä on rajoitettu, voit lukea alta lisää siitä, mitä se tarkoittaa ja mitä voit tehdä. Mainosnäyttörajoituksia käsittelevästä oppaasta saat tarkempaa tietoa rajoituksen mahdollisista syistä.

Huom. Mainosten näytön rajoittaminen vaikuttaa julkaisijoihin yleensä alle 30 päivää, mutta joissakin tapauksissa se voi kestää kauemmin.

Tiliä arvioidaan

Mainosten näyttöä rajoitetaan tilapäisesti sillä aikaa, kun arvioimme liikenteesi laatua. Rajoitusta tarkistetaan ja päivitetään automaattisesti samalla, kun seuraamme liikennettäsi. Valitettavasti emme voi etukäteen ilmoittaa, kuinka kauan tässä kestää.

Mitä voit tehdä?

Voit jatkaa sisällön luomista ja yleisön hankkimista sillä aikaa, kun arvioimme sivustosi liikennettä. Varmista myös, että noudatat AdSense-ohjelmakäytäntöjä.

Arvioinnin aikana voit käyttää tiliäsi tavalliseen tapaan ja tarkistaa tähän tilitason sanktioon liittyvät tiedot Käytäntökeskuksesta. Sinun kannattaa varmistaa oma-aloitteisesti, että tilisi on ohjelmakäytäntöjemme mukainen.

Kelpaamatonta liikennettä havaittu

Mainosten näyttöä rajoitetaan tällä hetkellä tililläsi, koska olemme havainneet sillä kelpaamatonta liikennettä. Rajoitusta tarkistetaan ja päivitetään automaattisesti samalla, kun liikennettäsi seurataan.

Mitä voit tehdä?

Voit käyttää tiliäsi tavalliseen tapaan ja tarkistaa tähän tilitason sanktioon liittyvät tiedot Käytäntökeskuksesta Sinun kannattaa varmistaa oma-aloitteisesti, että mainosliikenteesi on AdSense-ohjelmakäytäntöjen mukaista.

Suosittelemme myös, että tutustut näihin kelpaamatonta liikennettä koskeviin materiaaleihin:

Huom. Jos havaitsemme tililläsi kelpaamatonta toimintaa tai muita ongelmia, tiliisi voidaan kohdistaa lisäsanktioita tai se voidaan poistaa pysyvästi käytöstä.