Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Løs politikrelaterede problemer

Begrænset annoncevisning

Hos Google gør vi en stor indsats for at opretholde et annonceøkosystem, der beskytter både annoncører, udgivere og brugere mod bedrageri og dårlige annonceoplevelser. Det betyder, at du kan risikere, at Google fastsætter en grænse for, hvor mange annoncer der må vises på din AdSense-konto. Det kan være en midlertidig begrænsning af annoncevisningen, indtil vi har undersøgt sagen nærmere og vurderet kvaliteten af din trafik, eller det kan være en grænse, vi fastsætter, fordi vi har registreret problemer i form af ugyldig trafik på din AdSense-konto.

Hvis annoncevisningen på din konto er begrænset, kan du i det følgende få flere oplysninger om, hvad det betyder, og hvad du kan gøre. Hvis du vil have en bedre forståelse af, hvad der kan have forårsaget begrænsningen af annoncevisningen, kan du se vores vejledning i begrænsninger for annoncevisning.

Bemærk! Udgivere er typisk påvirket af denne begrænsning af annoncevisningen i mindre end 30 dage, men i nogle tilfælde kan der gå længere tid.

Vurdering af trafikken på din konto

Annoncevisningen på din konto er begrænset midlertidigt, mens vi vurderer kvaliteten af din trafik. Den aktuelle grænse opdateres automatisk i takt med vores gennemgang og kontrol af trafikken. Vi kan desværre ikke sige, hvor lang tid det tager.

Hvad du kan gøre

Du kan fortsætte med at udvikle indhold og udvide din målgruppe, mens vi vurderer trafikken på dit website. Du skal også sørge for at overholde AdSense-programpolitikkerne.

Du har ubegrænset adgang til din konto, mens dette står på, og du kan se nærmere oplysninger om denne håndhævelse på kontoniveau i Politikcenter. Vi opfordrer dig til at være proaktiv og sørge for, at din konto overholder vores programpolitikker.

Problemer med ugyldig trafik

Annoncevisningen på din konto er i øjeblikket underlagt en begrænsning på grund af problemer i form af ugyldig trafik. Den aktuelle grænse opdateres automatisk i takt med vores gennemgang og kontrol af trafikken.

Hvad du kan gøre

Du har ubegrænset adgang til din konto, mens dette står på, og du kan se nærmere oplysninger om denne håndhævelse på kontoniveau i Politikcenter. Vi opfordrer dig til at være proaktiv og sørge for, at din annoncetrafik overholder AdSense-programpolitikkerne.

I mellemtiden anbefaler vi, at du gennemgår disse ressourcer om ugyldig trafik:

Bemærk! Hvis vi registrerer ugyldig aktivitet på din konto eller konstaterer andre problemer, risikerer du, at din konto bliver genstand for yderligere håndhævelsesrelaterede tiltag eller deaktiveret permanent.