Onlangs hebben we Uw AdSense-pagina gelanceerd. Hier vindt u gepersonaliseerde informatie over uw account waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Advertenties van derden

Display-advertenties van gekwalificeerde externe leveranciers

Het Google Display Netwerk accepteert display-advertenties van gekwalificeerde externe leveranciers.

Veel grote, bekende adverteerders doen een beroep op derden voor het maken en beheren van hun campagnes met display-advertenties. Door advertenties van deze externe partijen te accepteren, kunnen we adverteerders helpen meer advertenties weer te geven in het Google Display Netwerk. Hierdoor kunt u profiteren van deze kwalitatief hoogwaardige (en mogelijk beter betalende) advertenties.

Deze advertenties van externe leveranciers kunnen ook op uw site worden weergegeven via door Google gecertificeerde advertentienetwerken.

De volledige rapportage en alle betalingen lopen via AdSense. U ontvangt uw betalingen nog altijd volgens ons maandelijks schema.