Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Uitsplitsing naar weergegeven advertentiemateriaal

Het type advertentie dat daadwerkelijk op uw site is weergegeven. Als u bijvoorbeeld een advertentieblok heeft opgegeven voor display-advertenties, kunt u deze uitsplitsing gebruiken om precies te zien welke soorten display-advertenties er in uw advertentieblok zijn weergegeven, zoals geanimeerde afbeeldingen, HTML5 enz.

Afhankelijk van uw advertentie-instellingen kunnen er binnen de aangevraagde indeling verschillende advertentietypen worden weergegeven. Stel dat u een advertentieblok heeft ingesteld voor display-advertenties. In dat advertentieblok worden mogelijk verschillende typen display-advertenties weergegeven, zoals bewegende afbeelding, HTML5 enz. Met de uitsplitsing naar aangevraagde indeling kunt u nagaan welke indelingen uw site heeft aangevraagd.

Waarden

• Tekst
  • Afbeelding
  • Shopping
  • Bewegende afbeelding
  • HTML5
  • Uitvouwbaar
  • Video (omvat alle typen videoadvertenties)
  • Native advertentie
  • Site-aanbeveling
  • Blok met links
  • Overig
Opmerking: We scheiden gerelateerde typen advertenties met een /.