De dimensie 'Weergegeven advertentiemateriaal'

Het type advertentie dat daadwerkelijk op uw site is weergegeven. Als u bijvoorbeeld een advertentieblok heeft opgegeven voor display-advertenties, kunt u deze dimensie gebruiken om precies te zien welke soorten display-advertenties in uw advertentieblok zijn weergegeven, bijv. bewegende afbeelding, html5, enzovoort.

Afhankelijk van uw advertentie-instellingen kunnen er binnen de aangevraagde indeling verschillende advertentietypen worden weergegeven. Stel dat u een advertentieblok heeft ingesteld voor display-advertenties. In uw advertentieblok worden mogelijk verschillende typen display-advertenties weergegeven, zoals bewegende afbeelding, html5, enzovoort. Met de dimensie Aangevraagde indelingen kunt u zien welke indeling uw site heeft aangevraagd.

Waarden

• Tekst
  • Afbeelding
  • Bewegende afbeelding
  • html5
  • Uitvouwbaar
  • Video (omvat alle typen videoadvertenties)
  • Native-advertentie (omvat overeenkomende content met advertenties)
  • Aanbeveling voor site (d.w.z. overeenkomende content zonder advertenties)
  • Blok met links
  • Anders

Vorige waarden

Als u een rapport genereert op basis van gegevens van vóór 17 juni 2019, worden deze vorige waarden weergegeven:

• Tekst
  • Afbeelding
  • Bewegende afbeelding
  • Flash
  • html5
  • Uitvouwbaar
  • Video (omvat alle typen videoadvertenties)
  • Native/Advertentie
  • Native/Overeenkomende content/Met advertenties
  • Native/Overeenkomende content/Geen advertenties
  • Blok met links
  • Anders

Houd er rekening mee dat we de namen van gerelateerde advertentietypen met een '/' aanduiden.