Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Informasjon om formatene det ble bedt om

Dette er annonseformattypen i visningsforespørselen fra nettstedet ditt, for eksempel «Bannerannonse», «Linkenhet» eller «Relevant innhold». Ut fra denne informasjonen kan du se formattypene du har konfigurert for visningsforespørslene fra nettstedet.

Avhengig av annonseoppsettet ditt kan det forespurte annonseformatet inneholde ulike annonsetyper. Tenk deg at du har konfigurert en annonseenhet for visning av bannerannonser. I annonseenheten kan det vises forskjellige typer bannerannonser, for eksempel animerte bildeannonser eller HTML5-annonser. Med Reklamene som ble vist-rapporten får du en detaljert oversikt over hva slags annonser som faktisk er vist på nettstedet ditt.

Verdier

• Bannerannonse
  • Linkenhet
  • Relevant innhold
  • Feedintegrert annonse
  • Artikkelintegrert annonse
  • Annen

Tidligere verdier

Hvis du genererer rapporter på bakgrunn av data fra før 17. juni 2019, ser du disse tidligere verdiene:

• Tekstannonse
  • Tekst- og bannerannonser
  • Linkenhet
  • Bannerannonse
  • Integrert/Annonse
  • Integrert annonse/Relevant innhold/Med annonser
  • Integrert annonse/Relevant innhold/Uten annonser
  • Annet