Pyydetyt muodot ‑erittely

Tämä erittely kertoo, minkä tyyppistä mainosmuotoa sivustosi on pyytänyt (esim. Display, Linkkiyksikkö tai Osuva sisältö). Erittelyssä näkyvät mainosmuodot, jotka olet määrittänyt sivustosi pyytämään.

Mainosasetuksistasi riippuen pyydetyn mainosmuodon kohdalla saattaa näkyä erityyppisiä mainoksia. Oletetaan esimerkiksi, että olet määrittänyt mainosyksikön pyytämään Display-mainoksia. Tällöin mainosyksikössä saatetaan näyttää erilaisia Display-mainoksia, kuten Animoituja kuvamainoksia tai HTML5-mainoksia. Näytetyt mainosaineistot ‑raportista näet tarkan erittelyn sivustollasi näytetyistä mainoksista.

Arvot

• Display
  • Linkkiyksikkö
  • Osuva sisältö
  • In-Feed
  • In-Article
  • Muu

Aiemmat arvot

Jos luot raportin, jonka data on peräisin ajalta ennen 17.6.2019, näet nämä aiemmat arvot:

• Teksti
  • Teksti tai Display
  • Linkkiyksikkö
  • Display
  • Natiivi/Mainos
  • Natiivi/Osuva sisältö/Mainoksia
  • Natiivi/Osuva sisältö/Ei mainoksia
  • Muu