Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseenheter

Opprett feedintegrerte annonseenheter

Du kan opprette feedintegrerte annonseenheter på to måter. Det raskeste og enkleste er at Google skanner siden din og automatisk oppretter en annonse for deg. Du kan også opprette disse annonsene manuelt.

Merk: Hvis feeden din bare inneholder tekst, kan du opprette feedintegrerte annonser manuelt.
  1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser.
  3. Klikk på Etter annonseenhet.
  4. Velg Feedintegrerte annonser.
  5. Velg hvordan du ønsker å lage den feedintegrerte annonsen:

La Google foreslå en stil (anbefales)

1. Skriv inn nettadressen til siden for feeden din.
    2. Velg «Mobil»- eller «Datamaskin»-versjonen av nettstedet ditt.

Vi tilpasser stilen på den feedintegrerte annonsen ut fra feeden din. Hvis du både har en mobilversjon av feeden din og en versjon for datamaskiner, kan det være lurt å opprette en egen feedintegrert annonse for hver versjon.

3. Klikk på Skann siden.
    4. Siden for forhåndsvisning av annonsen åpnes. Her ser du en skjermdump av nettstedet ditt der feedene er fremhevet, og et område for forhåndsvisning av den feedintegrerte annonsen din.

Som et utgangspunkt oppretter vi en feedintegrert annonse basert på det andre feedelementet i den første feeden vi har funnet på nettstedet ditt. Hvis du velger et annet feedelement på siden din, oppretter vi automatisk en ny feedintegrert annonse med matchende utforming og stil.

Hvis du vil skanne en annen side med feeder, skriver du inn nettadressen, velger «Mobil» eller «Datamaskin», og klikker deretter på Skann på nytt.
    5. Klikk på Neste.
    6. (Valgfritt) Bruk kontrollene for å tilpasse den feedintegrerte annonsen din ytterligere til utseendet på feeden din. Finn ut mer om innstillinger for feedintegrerte annonser.
    7. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du gi den feedintegrerte annonseenheten et navn.
      Vi anbefaler at du setter inn et prefiks foran navnene på de feedintegrerte annonseenhetene dine, for eksempel «Integrert», slik at det blir enklere å spore annonseresultatene.
    8. Klikk på Lagre og hent kode.

Opprett en stil manuelt

1. Velg en utforming som passer til utseendet og preget på feeden din.
    2. Klikk på Neste.
    3. Gi den feedintegrerte annonseenheten et navn.
      Vi anbefaler at du setter inn et prefiks foran navnene på de feedintegrerte annonseenhetene dine, for eksempel «Integrert» eller noe lignende, slik at det blir enklere å spore annonseresultatene.
    4. Gi annonsen en stil i tråd med den feeden din har. Hvis du vil finne ut mer om innstillingene for feedintegrerte annonser og hvordan du angir annonsestiler, kan du lese artikkelen Tilpass feedintegrerte annonser.
      Husk at du ikke kan lure de besøkende til å klikke på annonsen din. Målet er å opprette en annonse som ikke er påtrengende, og som ikke skaper brudd i brukernes flyt.
    5. Test ut hvordan annonsen blir seende ut på ulike skjermstørrelser ved å endre på beholderbredden i området for forhåndsvisning. Bruk drahåndtaket for å endre bredden.
      Merk: Feedintegrerte annonser er responsive, noe som innebærer at størrelsen deres automatisk justeres etter enheten de åpnes på. Finn ut mer om annonsestørrelsen for feedintegrerte responsive annonser.
    6. Klikk på Lagre og hent kode.
  6. Kopiér og lim inn koden for den feedintegrerte annonsen på nettstedet ditt, inne i selve HTML-innholdet for feeden din. Finn ut hvordan du setter inn kode for feedintegrerte annonser.

Som regel vises annonser på siden etter noen minutter, men noen ganger kan det ta opptil en time.

Du bør være oppmerksom på at noen av elementene som inngår i den feedintegrerte annonsen din (f.eks. Annonse-etiketten), kan bli seende noe annerledes ut på nettstedet ditt enn i forhåndsvisningsområdet. Dette kan for eksempel skje dersom området du har satt av til den feedintegrerte annonsen, er mindre enn selve annonsen. Om dette er tilfellet, viser vi en utvidbar versjon av annonsen for å påse at det ikke blir noen dynamisk tilpasning på siden din, og for å sikre gode brukeropplevelser.

Sporing av resultater for feedintegrerte annonser

I rapporten for annonseenheter kan du spore resultatene for de feedintegrerte annonseenhetene dine.

1. Gå til Rapporter-siden din.
  2. Åpne rapporten for annonseenheter.
  3. Velg de feedintegrerte annonseenhetene.
  4. Klikk på Filtrer.

Nå kan du se resultatdata for de feedintegrerte annonseenhetene dine.