Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Crear un bloc d'anuncis de display compatible amb AMP

En aquesta guia s'explica com podeu crear un bloc d'anuncis de display compatible amb AMP per mostrar anuncis d'AdSense a les vostres pàgines AMP. Tingueu present que totes les funcions d'AdSense (com ara Controls de bloqueig, Informes, etc.) són compatibles amb els anuncis AMP.

En pàgines compatibles amb AMP, els anuncis responsius tenen un millor rendiment que els anuncis no responsius. Alguns editors que ja han implementat els blocs d'anuncis AMP responsius tenen de mitjana uns ingressos per cada mil impressions (RPM) un 45% més elevats* en comparació amb els blocs d'anuncis no responsius.

* RPM segons les dades del 17 d'abril al 17 de maig de 2019.

Monetizing your AMP pages with AdSense

Crear un bloc d'anuncis de display per a les vostres pàgines AMP

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. Feu clic a Per bloc d'anuncis.
  4. Feu clic a Anuncis de display.
  5. Assigneu un nom al bloc d'anuncis. Us recomanem que utilitzeu un nom descriptiu únic que us ajudi a localitzar el bloc d'anuncis més endavant.
  6. A la secció "Mida de l'anunci", trieu la mida dels anuncis que voleu mostrar:
    • Us recomanem que deixeu l'opció Responsiu seleccionada. La mida dels anuncis responsius s'adapta automàticament al disseny de la pàgina i als dispositius dels usuaris. Obteniu més informació sobre el comportament responsiu dels blocs d'anuncis de display.
    • Si preferiu especificar la mida dels anuncis que es mostren a la vostra pàgina, seleccioneu Fixa i introduïu tant l'amplada com l'alçada. Recordeu que els blocs d'anuncis de mida fixa poden limitar el nombre d'anuncis disponibles, de manera que és possible que us generin menys guanys que els responsius. Per obtenir més informació, consulteu les nostres directrius per a blocs d'anuncis de display de mida fixa.
      Consell: vegeu exemples de les mides d'anunci fixes més freqüents.
  7. Feu clic a Desa i obtén el codi.
  8. Feu clic a AMP.
  9. Copieu l'script AMP i enganxeu-lo entre les etiquetes <head> i </head> de la vostra pàgina AMP.

Aquest script carrega les biblioteques necessàries amp-ad. Obteniu més informació sobre el component amp-ad a l'enllaç https://www.ampproject.org/docs/reference/components/amp-ad.

10. Copieu el codi d'anunci AMP i enganxeu-lo entre les etiquetes <body> i </body> de les pàgines AMP en què voleu que es mostrin els anuncis. Si no sabeu com fer-ho, us recomanem que reviseu la nostra guia d'implementació del codi.
  11. Feu clic a Fet.

Normalment els anuncis tarden uns quants minuts a mostrar-se a la pàgina, però de vegades poden tardar fins a una hora.

Fer un seguiment del rendiment del bloc d'anuncis AMP

Consulteu l'informe de la plataforma de contingut per fer un seguiment del rendiment dels blocs d'anuncis AMP.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.