Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Maksut

Ensisijaisen maksutavan valitseminen

Maksujen vastaanottaminen AdSenselta edellyttää kelvollisen ensisijaisen maksutavan tallentamista järjestelmään. Jos sinulla ei ole ensisijaista maksutapaa, tee jompikumpi seuraavista:

Nykyisen maksutavan määrittäminen ensisijaiseksi

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut.
  3. Valitse Hallinnoi maksutapoja.
  4. Etsi maksutapa, jonka haluat määrittää ensisijaiseksi.
  5. Klikkaa maksutavan alta Ei mitään ja valitse Ensisijainen.
  6. Klikkaa Tallenna.