Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseenheter

Feedintegrerte annonser

Feedintegrerte annonser integreres i feeder. Du kan la Google foreslå en stil for de feedintegrerte annonsene dine eller manuelt opprette din egen stil. #in-feed #nativeads

Feedintegrerte annonser er et annonseformat du plasserer i feeder, slik at du kan tjene penger på nettstedet ditt og gi de besøkende enda bedre brukeropplevelser. Feeder kan bestå av blant annet redaksjonelt innhold (f.eks. nyheter eller en liste over artikler) eller oppføringer (f.eks. en liste over produkter, tjenester og lignende). Feedintegrerte annonser kan du tilpasse etter utseendet og preget til innholdet ditt. Du kan finne ut mer om dette i artikkelen Hva er en feed?

Feedintegrerte annonser plasseres som regel mellom innholdet i en feed eller der feeden innledes eller avsluttes. Når de besøkende ruller ned i innholdet ditt, får de se feedintegrerte annonser. Ettersom feedintegrerte annonser passer sømløst inn i feeden din, virker de ikke påtrengende, og de skaper ikke brudd i brukernes flyt.

Eksempel på en mobilfeed.

Fordelene med feedintegrerte annonser

Her er noen av fordelene med feedintegrerte annonser:

• Forbedret brukeropplevelse: Med feedintegrerte annonser gir du de besøkende en bedre brukeropplevelse. Annonsene er en del av brukernes flyt og matcher stilen og preget til nettstedet ditt.
  • Tjen penger på nye annonseplasser: Med feedintegrerte annonser kan du øke inntjeningen på sidene dine ved å plassere annonser på nye annonseplasser, for eksempel inne i feedene dine.
  • Ideelt for mobil: Feedintegrerte annonser er ideelle for mobil, ettersom de gjør at du enklere kan tjene penger på de mindre skjermområdene som er tilgjengelige på mobilenheter.

Hva som skiller feedintegrerte annonser fra standardannonser

Feedintegrerte annonser skiller seg fra standardannonser ved at de

• inngår i brukernes opplevelse
  • kan tilpasses svært mye
  • inneholder annonseelementer av høy kvalitet

Visning av utvalgte bannerannonser i feedintegrerte annonseenheter

I feedintegrerte annonser blir det bare brukt annonseelementer av høy kvalitet (f.eks. responsive annonser i Google Ads). Så selv om feedintegrerte annonser kan være mer visuelt tiltalende for de besøkende, kan de også føre til lavere CPM-verdier på kort sikt for enkelte publisister. For å bidra til å øke CPM-verdiene kan du velge å også vise utvalgte bannerannonser i de feedintegrerte annonseenhetene dine. Google velger bannerannonser som passer godt inn på den tilgjengelige plassen. Du kan øke inntektene dine ved å vise begge annonsetypene. Finn ut mer om dette alternativet i artikkelen om innstillinger for feedintegrerte annonser.

Fremgangsmåten videre