Mainosyksiköt

In-Feed-mainokset

In-Feed-mainokset ovat natiivimainoksia, jotka näkyvät sivustosi fiideissä. Voit joko antaa Googlen ehdottaa sinulle In-Feed-mainostyyliä tai luoda oman tyylin manuaalisesti. #in-feed #natiivimainokset

In-Feed on fiidin sisään sijoitettava mainosmuoto, jonka avulla voit kaupallistaa sivustosi ja tarjota kävijöille paremman käyttökokemuksen. Fiidi voi olla esimerkiksi artikkeli-, uutis-, tuote- tai palvelulista. In-Feed-mainokset ovat natiivimainoksia, joita voi mukauttaa vastaamaan sisällön ulkoasua ja tunnelmaa. Lisätietoja syötteistä saat artikkelista Mikä syöte on?

In-Feed-mainokset sijoitetaan tavallisesti syötteen keskelle, alkuun tai loppuun. Kun vierailijat selaavat sisältöäsi, he näkevät In-Feed-mainoksia. Koska In-Feed-mainokset sopivat saumattomasti syötteeseen, ne eivät häiritse eivätkä keskeytä käyttäjän kulkua sivustolla.

Esimerkki mobiilisyötteestä

In-Feed-mainosten hyödyt

Tässä on joitakin In-Feed-mainosten käytön etuja:

• Parempi käyttökokemus: In-Feed-mainokset tarjoavat paremman käyttökokemuksen kävijöille. Ne ovat osa käyttäjän kulkua ja sopivat sivustosi ulkoasuun ja tunnelmaan.
  • Uusien mainospaikkojen kaupallistaminen: In-Feed-mainokset tarjoavat lisää mahdollisuuksia kaupallistaa sivusi sijoittamalla mainoksia uusiin paikkoihin eli syötteiden sisään.
  • Ihanteellinen mobiililaitteille: In-Feed-mainokset sopivat hyvin mobiililaitteille, koska ne auttavat kaupallistamaan mobiililaitteiden pienet näyttötilat.

Miten In-Feed-mainokset eroavat vakiomainoksista?

In-Feed-mainokset eroavat vakiomainoksista näin:

• Ne ovat luonteva osa käyttökokemusta.
  • Niitä voi muokata monipuolisesti.
  • Niissä käytetään erityisen laadukkaita mainoselementtejä.

Valikoidut Display-mainokset In-Feed-mainosyksiköissä

In‑Feed-mainoksissa käytetään laadukkaimpia mahdollisia mainoselementtejä (esim. Google Adsin responsiivisia mainoksia). Tämä tarkoittaa, että vaikka In-Feed-mainokset voivat olla kävijöille visuaalisesti houkuttelevampia, niiden tuhannen impression hinta saattaa olla lyhyellä aikavälillä alhaisempi kuin tavallisilla mainoksilla. Tuhannen impression hintaa voi yrittää nostaa käyttämällä In-Feed-mainosyksiköissä myös valikoituja Display-mainoksia. Google valitsee Display-mainokset, jotka sopivat hyvin käytettävissä olevaan tilaan. Molempien mainostyyppien käyttäminen voi kasvattaa tulojasi. Lue lisää In-Feed-mainosasetuksista.

Seuraavat vaiheet