Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceenheder

InFeed-annoncer

InFeed-annoncer er native-annoncer, der vises i dine feeds. Du kan enten lade Google foreslå et InFeed-annoncelayout for dig, eller du kan oprette dit eget layout manuelt. #in-feed #nativeads

InFeed er et format, som du kan placere i dit feed som en hjælp til at tjene penge på dit website og give de besøgende en bedre brugeroplevelse. Et feed kan eksempelvis være et redaktionelt feed (f.eks. en liste over artikler eller nyheder) eller fortegnelser (f.eks. en liste over produkter, tjenester osv.). Infeed-annoncer er native-annoncer, hvilket vil sige, at du tilpasser dem, så de matcher dit indholds udseende og funktionalitet. Se Hvad er et feed? for at få flere oplysninger om feeds.

Infeed-annoncer placeres typisk i feedets indhold eller der, hvor feedet starter eller slutter. Når de besøgende bruger rullefunktionen til at rulle gennem dit indhold, støder de på Infeed-annoncer. Infeed-annoncer er perfekt tilpasset dit feed og virker derfor ikke forstyrrende for brugerne.

Eksempel på et mobilfeed

Fordelene ved Infeed-annoncer

Her er nogle af fordelene ved at bruge Infeed-annoncer:

• En bedre brugeroplevelse: Infeed-annoncer giver de besøgende en bedre brugeroplevelse. De virker ikke forstyrrende for brugerne, og de matcher dit websites udseende og funktionalitet.
  • Mulighed for at tjene penge på nye annoncepladser: Med Infeed-annoncer får du mulighed for at tjene flere penge på dine sider ved at placere annoncer nye steder, dvs. i selve dine feeds.
  • Ideelle til mobilenheder: Infeed-annoncer er ideelle til mobilenheder, da de gør det lettere at tjene penge via annoncering på enheder med en lille skærm.

Sådan adskiller Infeed-annoncer sig fra standardannoncer

InFeed-annoncer adskiller sig fra standardannoncer på følgende måder:

• De virker ikke forstyrrende for brugerne.
  • De kan tilpasses på mange forskellige måder.
  • De bruger annoncørers annonceelementer i god kvalitet.

Visning af udvalgte displayannoncer i InFeed-annonceenheder

InFeed-annoncer bruger kun annoncemateriale, der har annonceelementer i god kvalitet (f.eks. de responsive annoncer i Google Ads). Dette betyder, at selvom InFeed-annoncer kan være mere visuelt tiltalende for dine besøgende, kan de have en lavere CPM på kort sigt for visse udgivere. For at hjælpe med at øge din CPM kan du vælge også at vise udvalgte displayannoncer inde i dine InFeed-annonceenheder. Google vælger displayannoncer, som passer godt i forhold til den tilgængelige plads. Visning af begge annoncetyper kan bidrage til at øge din omsætning. Få flere oplysninger om denne indstilling i indstillingerne for InFeed-annoncer.