Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Anuncis in-feed

Els anuncis in-feed són anuncis natius que es mostren als feeds. Podeu deixar que Google us suggereixi un estil d'anunci in-feed o bé podeu crear el vostre estil propi manualment. #in-feed #nativeads

In-feed és un format d'anunci que emplaceu al feed per ajudar-vos a monetitzar el lloc web i proporcionar una experiència d'usuari millor als visitants. Per exemple, poden col·locar-se en feeds editorials (una llista d'articles o de notícies) o de fitxes (una llista de productes o serveis). Aquests anuncis són natius, és a dir, que els personalitzeu perquè s'adaptin a l'aspecte i al disseny del contingut. Per obtenir més informació sobre els feeds, consulteu: Què és un feed?

Normalment, inseriu els anuncis in-feed entre el contingut del feed o bé on comença o acaba el feed. Mentre els visitants es desplacen cap avall, troben anuncis in-feeds. Com que els anuncis in-feed s'ajusten perfectament a l'interior del feed, no són intrusius i no interrompen la navegació de l'usuari.

Exemple d'un feed per a mòbils.

Els avantatges dels anuncis in-feed

Aquests són alguns dels avantatges de fer servir anuncis in-feed:

• Millor experiència d'usuari: els anuncis in-feed ofereixen una experiència més bona als visitants. Formen part de la navegació de l'usuari i s'adapten a l'aspecte del vostre lloc web.
  • Obtenció d'ingressos d'espais publicitaris nous: els anuncis in-feed ofereixen l'oportunitat d'obtenir ingressos addicionals de les vostres pàgines emplaçant anuncis a llocs nous, com ara, a l'interior dels vostres feeds.
  • Ideals per a mòbils: els anuncis in-feed són ideals per a mòbils, ja que us poden ajudar a obtenir més ingressos a partir dels espais de pantalla més petits disponibles als dispositius mòbils.

Quina diferència hi ha entre els anuncis in-feed i els anuncis estàndard

Els anuncis in-feed es diferencien dels anuncis estàndard en aquests aspectes:

• Formen part del flux de l'usuari.
  • Es poden personalitzar molt.
  • Utilitzen elements d'anunci d'alta qualitat de l'anunciant.

Mostrar anuncis de display seleccionats en blocs d'anuncis in-feed

Els anuncis in-feed només fan servir creativitats que tenen elements d'anunci d'alta qualitat (per exemple, els anuncis responsius a Google Ads). Això vol dir que, si bé els anuncis in-feed poden ser més atractius visualment per als visitants, pot ser que tinguin un CPM inferior a curt termini per a alguns editors. Per mirar d'augmentar el CPM, teniu l'opció de mostrar anuncis de display seleccionats a dins dels blocs d'anuncis in-feed. Google seleccionarà els anuncis de display que s'adaptin bé a l'espai disponible. Si mostreu els dos tipus d'anuncis, podeu incrementar els ingressos. Obteniu més informació sobre aquesta opció a Configuració dels anuncis in-feed.

Passos següents

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.