Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Directrius per a blocs d'anuncis de display de mida fixa

Si voleu mostrar anuncis d'una mida específica, podeu crear un bloc d'anuncis de display i assignar-hi una mida fixa. Els blocs d'anuncis de display de mida fixa us permeten definir l'amplada i l'alçada dels anuncis que voleu que es mostrin a la vostra pàgina. De la mateixa manera que els blocs d'anuncis de display responsius, en un bloc d'anuncis de display de mida fixa es poden publicar anuncis de tots els tipus.

Tingueu present que els blocs d'anuncis de display de mida fixa no canvien de mida dinàmicament ni responen als canvis d'orientació de la pantalla. Si el vostre lloc web utilitza un disseny responsiu, us recomanem que feu servir un bloc d'anuncis de display responsius.

Un bloc d'anuncis de display de mida fixa us pot interessar en els casos següent:

• Necessiteu una mida fixa que s'adapti millor al disseny de la vostra pàgina.
  • Teniu una mida d'anunci regional que és popular a la vostra ubicació.
Nota: per a determinades mides d'anunci fixes, com ara 120 x 60, pot ser que no hi hagi cap inventari d'anuncis de display disponible. Tingueu-ho present a l'hora de decidir si voleu utilitzar una mida d'anunci fixa, ja que això podria repercutir negativament en els vostres guanys. Obteniu més informació sobre les mides d'anunci fixes més freqüents.

Polítiques i restriccions

Per garantir que els anuncis ofereixen una experiència d'usuari positiva, hem establert certes restriccions pel que fa als píxels màxims i mínims en les mides dels anuncis. Els anuncis de mida fixa que no compleixin les restriccions que es detallen tot seguit no es mostraran quan s'emplacin en una pàgina.

Els anuncis de mida fixa han de complir obligatòriament les polítiques d'emplaçament d'anuncis d'AdSense. Addicionalment, s'apliquen les restriccions de mida següents:

• Només una dimensió pot ser superior a 450 píxels.
  • L'amplada mínima és de 120 píxels.
  • L'alçada mínima és de 50 píxels.
  • Ni l'alçada ni l'amplada no poden superar els 1200 píxels.
Nota: com que les polítiques poden canviar en qualsevol moment, us recomanem que les consulteu regularment per veure'n les actualitzacions.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.