Annonceenheder

Opret en displayannonceenhed

Følg denne fremgangsmåde for at oprette en ny displayannonceenhed, som du kan administrere på din konto:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Annonceenheder.
  4. Klik på Displayannoncer.
  5. Giv annonceenheden et navn. Vi foreslår, at du bruger et unikt, beskrivende navn, der kan hjælpe dig med at finde denne annonceenhed senere.
  6. Vælg størrelsen på de annoncer, du vil vise, i afsnittet "Annoncestørrelse":
  7. Klik på Gem, og hent kode.
  8. Kopiér og indsæt annoncekoden mellem taggene <body> og <body/> på de af dine sider, hvor du vil have vist dine annoncer. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, kan du få flere oplysninger i vores Vejledning til implementering af kode.
  9. Klik på Udfør.

Der går normalt kun nogle minutter, før annoncer vises på siden. Der kan dog gå helt op til en time. Hvis annoncer stadig ikke vises efter en time, skal du tjekke, at dit website har status som "klar" på din Sites-side.

Sådan sporer du displayannonceenheders effektivitet

Du kan spore dine displayannonceenheders effektivitet via rapporten Annonceenheder på siden Rapporter. Se rapporten Annoncematerialestørrelser, hvis du vil spore størrelsen af de annoncer, der er blevet vist i dine displayannonceenheder.