Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonsenheter

Så här skapar du synkron annonskod för dina annonsenheter

Annonskoden som du skapar i ditt AdSense-konto är helt asynkron. Det ger mindre fördröjning och en bättre användarupplevelse för de som besöker webbplatsen. Om du behöver skapa synkron annonskod, till exempel om du använder Google Ad Manager eller en annan annonsserver som inte har stöd för asynkron annonskod, måste du ändra kod för annonsenheten.

Obs! Du kan bara skapa synkron annonskod för annonsenheter med fast storlek.

Om du vill ändra den befintliga annonsenhetskoden gör du följande koduppdateringar:

Asynkron kod för annonsenhet:

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/
pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- leaderboard -->
<ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
    data-ad-client="ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx"
    data-ad-slot="1234567890"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Synkron kod för annonsenhet:

<script type="text/javascript">
    google_ad_client = "ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx";
    google_ad_slot = "1234567890";
    google_ad_width = 728;
    google_ad_height = 90;
</script>
<!-- leaderboard -->
<script type="text/javascript"
src="https://pagead2.googlesyndication.com/
pagead/show_ads.js">
</script>
Obs! Du bör inte ha asynkron och synkron annonskod på samma webbsida.