Notificació

Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Generar codi d'anunci síncron per als blocs d'anuncis

El codi d'anunci que genereu al compte d'AdSense és completament asíncron. Ofereix una latència web millorada i una experiència d'usuari més bona per als visitants del vostre lloc web. Si necessiteu generar codi d'anunci síncron, per exemple, perquè feu servir Google Ad Manager o un altre servidor d'anuncis que no admet codi d'anunci asíncron, haureu de modificar el codi del bloc d'anuncis.

Nota: només podeu generar codi d'anunci síncron per a blocs d'anuncis de mida fixa.

Per modificar el codi del vostre bloc d'anuncis, feu el següent:

Codi de bloc d'anuncis asíncron:

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/
pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- leaderboard -->
<ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
    data-ad-client="ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx"
    data-ad-slot="1234567890"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Codi de bloc d'anuncis síncron:

<script type="text/javascript">
    google_ad_client = "ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx";
    google_ad_slot = "1234567890";
    google_ad_width = 728;
    google_ad_height = 90;
</script>
<!-- leaderboard -->
<script type="text/javascript"
src="https://pagead2.googlesyndication.com/
pagead/show_ads.js">
</script>
Nota: no us recomanem que barregeu codi d'anunci asíncron i síncron a la mateixa pàgina web.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda